Tjänster

TJÄNSTER

Vinvärlden bara växer och växer och det är svårt att hänga med. Men med en vinprovning gör vi ett djupdyk i ett vinland, vinregion eller lär oss hur en druva kan skilja sig åt beroende på var den växer i världen.

En vinprovning för mig består av få men viktiga delar, det ska vara kul, intressant, lärorikt men viktigast av allt inspirerande och skapa en känsla av att man vill veta mer.


För mig är det viktigt att alla får komma till tals vare sig man provat 1 000 viner eller bara 15. Vinets smak och doft är så individuellt att det inte finns några rätt eller fel, bara variationer. Här lär vi oss av varandra och minst en doftanteckning kommer vara anknuten till ett kärt minne.

På sikt kommer jag att erbjuda prenumerationstjänster som just nu är under utveckling. Därför kom gärna med önskemål och idéer för jag tänker allt ifrån veckovisa mail till att kunna nå mig när ni står i hyllan på Systembolaget och velar och vill ha hjälp snabbt!

Vinprovning


Jag erbjuder allt från enskilda vinprovningar till heldagar där vi får mer tid att fördjupa oss i önskat ämne inom maten och dryckens underbara värld och hur man får dem att sjunga i kör. Vinprovning sker i ert hem eller lokal.


Priser

Priset avser 1,5h vinprovning och kostnaden är exklusive moms samt exklusive vin. Vinets kostnad varierar beroende på nivå. Eventuell resekostnad tillkommer.

Innehar f-skattsedel.


  • Föreläsningskostnad  från 3 200 kr.
  • Rekommenderat antal olika viner är 4 st samt en flaska per 10 deltagare.
  • Prisexempel: 4 olika viner samt 1,5h vinprovning inkl moms 5 000kr

Foto: Mikael Göransson

VINTIPS DIREKT I TELEFONEN


Längtar du efter att skaffa dig en vinkällare med kvantitet och dynamik eller en källare för investering eller kanske både och?


Med denna prenumerationstjänst erbjuder jag dig nedanstående tre alternativ eller en kombination av alla.


Priser

Priser beroende på upplägg och frekvens.


  • Vintips i mobilen på mailen (Veckovis)
  • Vininvesteringstips


© Copyright. All Rights Reserved.